Landelijke Studentenvakbond

Vacature organiser medewerker (6 uur)

Vacature - maandag 20 januari 2020

Wil jij je inzetten om mensen in actie te laten komen voor beter hoger onderwijs? Heb jij een aanstekelijk enthousiasme? En wil jij je creativiteit en energie steken in het opzetten van campagnes? Dan is de LSVb op zoek naar jou! Vanaf half februari zoeken wij namelijk een nieuwe organiser. 

 De functie

Als organiser heb je een veelzijdige functie waarbij jij je bezighoudt met het verbinden en werven van mensen en organisaties namens de LSVb. Hiervoor ben je regelmatig aanwezig bij lokale evenementen en bijeenkomsten van onze lidbonden. Daarnaast ben je onderdeel van ons communicatieteam en richt jij je op het organiseren van evenementen en het mobiliseren van studenten voor grote acties. Specifiek hou jij je de komende tijd bezig met de #Nietmijnschuld campagne die de LSVb samen met de FNV voert ter afschaffing van het leenstelsel.

Binnen de functie is veel ruimte voor eigen initiatief en creativiteit. Zo kan je zelf projecten bedenken om meer studenten te bereiken vanuit de LSVb, maar je kunt ook studenten ondersteunen bij het opzetten van hun eigen acties en activiteiten. Je weet studenten te enthousiasmeren voor de vakbond en zoekt constant naar nieuwe manieren om studenten beter in contact te brengen met de LSVb. Ook zorg je voor de coördinatie van onze vrijwilligers door hun projecten of taken toe te wijzen zoals fotografie, flyeren of de organisatie van een bijeenkomst. 

 Wat verwachten we van jou?

  •       Je bent communicatief vaardig en maakt makkelijk contact met nieuwe mensen en partijen. 
  • Je hebt enige ervaring met het organiseren van evenementen of bijeenkomsten. 
  •   Je vindt het leuk om anderen te enthousiasmeren. 
  •       Je werkt zelfstandig en neemt graag initiatief.

 Wat krijg je ervoor terug?

  • Een uitdagende en flexibele bijbaan van 6 uur per week. De functie start half februari.
  • Je ontvangt een vergoeding van € 12,00 bruto per uur (dit is inclusief vakantiedagen en –toeslag). Je hebt recht op een reiskostenvergoeding op basis van 40% korting met het OV.
  • Een fijne plek op ons kantoor in hartje Utrecht, waar we elke dag met elkaar lunchen en buiten werktijd ook nog met elkaar leuke dingen ondernemen.

Solliciteren of meer informatie?

Heb je interesse in deze functie? Solliciteer dan uiterlijk zondag vrijdag 7 februari (12:00) aanstaande. Stuur een sollicitatiebrief met je CV naar alex@lsvb.nl, t.a.v. Alex Tess Rutten. Voor meer informatie kun je telefonisch contact opnemen (030 2316464) of kijken op www.lsvb.nl

 


Gerelateerd