Landelijke Studentenvakbond

📌 Werken bij de LSVb?

donderdag 19 juli 2018

Op zoek naar een mooie bijbaan naast je studie? Een baantje waarbij je veel ruimte krijgt voor jouw eigen ontwikkeling, maar ook je netwerk uitbreidt en relevante werkervaring opbouwt? Kom werken bij de Landelijke Studentenvakbond!

De LSVb is een jonge organisatie met een kantoor in het hartje van Utrecht. Elke dag lunchen we op kantoor (met verse stokbroden) en vaak drinken we nog een drankje na werktijd. Kortom: veel leren, veel doen en veel gezelligheid!

Openstaande vacatures 👇🏼

Train de Trainer

Hebben we op dit moment geen functie waar jij écht energie van krijgt? Stuur ons dan een open sollicitatie waarin je vertelt waarom we geen dag meer zonder je kunnen! Wij willen daarnaast graag van je weten wie je bent, waar je goed in bent en waarom je bij wilt dragen aan betere hogescholen en universiteiten.

Wie en wat is de LSVb? ❤️🎓

Jouw studietijd nóg leuker maken: dat is al bijna 35 jaar de missie van de LSVb. Sinds 1983 zijn wij dé belangenbehartiger voor studerend Nederland. Dat betekent dat wij de belangen van ruim 700.000 studenten behartigen die binnen en buiten Nederland studeren. Van betaalbare kamers en beter onderwijs tot meer inspraak voor studenten: de LSVb is er voor jou!

De LSVb is een federatie die bestaat uit lokale studentenorganisaties in (bijna) alle studentensteden in Nederland. De organisatie wordt gerund door vijf bestuursleden, ruim twintig medewerkers en een fors aantal vrijwilligers en trainers.

Wil je meer weten? Check onze site of volg ons op Instagram.


Gerelateerd